Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Κέρδισε λοιπόν ο ΟΦΗ την πρώτη μάχη !


Αναβολή μέχρι την Δευτέρα (6/6) πήρε η υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει ο ΟΦΗ απέναντι στην ΕΠΟ, με προσωρινή διαταγή να μην επικυρωθεί η βαθμολογία της Football League.

Ο πρόεδρος Εφετών, Χαράλαμπος Μαχαίρας, αποφάσισε την αναβολή της υπόθεσης, καθώς ήταν απούσα η ΕΠΟ, ενώ δόθηκε προσωρινή διαταγή να μην επικυρωθεί η βαθμολογία από τη Football League και η κλήρωση των play offs. Από την πλευρά της Ομοσπονδίας δεν υπήρξε εκπροσώπηση στο Εφετείο, καθώς όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ΕΠΟ, ενημερώθηκαν με καθυστέρηση ενός τετάρτου από το προβλεπόμενο.

Η εκδίκαση της υπόθεσης διήρκησε περίπου 20 λεπτά. Λίγο μετά τις 12:10 η αντιπροσωπεία της ομάδας του Ηρακλείου, αποτελούμενη από τους Νίκο Μαχλά, Γιάννη Κουράκη και Βασίλη Ξημέρη, μαζί με το νομικό επιτελείο του συλλόγου, με επικεφαλής τον Βίκτωρα Μητρόπουλο, μπήκαν στο γραφείο του προέδρου Εφετών, Χαράλαμπου Μαχαίρα.

Λίγα λεπτά αργότερα ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία και έπειτα από μια μικρή καθυστέρηση, ανακοινώθηκε η αναβολή της υπόθεσης μέχρι τη Δευτέρα το μεσημέρι στις 12:00, προκειμένου να δώσει το «παρών» και η πλευρά της ΕΠΟ.

Πηγή: onspοrt।



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου