Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Παραιτήθηκε το ΔΣ και ο Μαχλας


Με την έναρξη του Δ.Σ της Δευτέρας (07/08), ο Κρητικός παράγοντας ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από το τιμόνι του συλλόγου, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των υπολοίπων μελών του συμβουλίου, τα οποία προσπάθησαν μάταια να τον μεταπείσουν.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης αποφάσισαν να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο με αυτόν του απερχόμενου προέδρου της ΠΑΕ, υποβάλλοντας την παραίτησή τους!

Όλα αυτά λίγες ημέρες μετά την πολυπόθητη άνοδο της ομάδας στη Super League και την έναρξη του μεταγραφικού σχεδιασμού, ο οποίος -όπως είναι φυσικό- περνά σε δεύτερη μοίρα.

Eπίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

Στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ-ΟΦΗ έγινε απολογισμός των πεπραγμένων της διοίκησης για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος κ. Νίκος Μαχλάς υπέβαλε την παραίτηση του εξηγώντας και αναλύοντας τους προσωπικούς λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή.
Ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του στο Δ.Σ., τους φιλάθλους, τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τημ, για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν για να βρεθεί η ομάδα πάλι στη super league .
Ευχαρίστησε επίσης όλους τους θεσμικούς παράγοντες και ιδιαίτερα το δήμαρχο κ. Γιάννη Κουράκη για την αμέριστη βοήθεια και συνεισφορά στην επίτευξη του στόχου.
Ο πρόεδρος του ΟΦΗ κάλεσε όλους όσους αγαπούν την ομάδα να δείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους στην επικείμενη γενική συνέλευση, που θα αναδείξει το νέο Δ.Σ.
Στη συνέχεια και μετά από διαλογική συζήτηση όλα τα μέλη του Δ.Σ. ευχαρίστησαν το κ. Ν. Μαχλά για τη μεγάλη του προσφορά στην ομάδα και υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε αυτούς που ενδιαφέρονται και αγαπούν την ομάδα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αυτό έμπρακτα στην γενική συνέλευση που έχει προγραμματισθεί στις 10-8-2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου