Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Yποδοχη του Καμαριου της Κρητης στο αεροδρομιο


Απίστευτη υποδοχή από 2.000 φιλάθλους του ΟΦΗ!

Επιμέλεια: Μανώλης Σαρρής

Xαμός έγινε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου με την παρουσία πάνω από 2.000 φιλάθλων του ΟΦΗ που υποδέχθηκαν τους θριαμβευτές και το Gentikoule ήταν εκεί….

Περισσότεροι από 2.000 οπαδοί του ΟΦΗ μετέτρεψαν το αεροδρόμιο σε ..”Γεντί Κουλέ” δίνοντας βροντερό παρών. Συνθήματα υπερ του ΟΦΗ, καπνογόνα και ανείπωτη χαρά για τους φίλους της ομάδας μετά μετά την ηρωϊκή άνοδο της ομάδας κόντρα σε όλα.

Οι οπαδοί του ΟΦΗ ήρθαν με μηχανοκίνητη πορεία από την πλατεία των Πατελών όπου είχαν ραντεβού στις 12.30.

Η αποστολή του ΟΦΗ αναχώρησε από το “Ελευθέριος Βενιζέλος” στην 1.00 το μεσημέρι και ενώ αρχικά αναμενόταν γύρω στις 1.50, έφτασε τελικά στο αεροδρόμιο Ηρακλείου με μια μικρή καθυστέρηση γύρω στις 2.10 όπου την περίμεναν οι φίλαθλοι της ομάδας.

Στο Ηράκλειο δεν ήρθαν οι Μπουλούτ, Καλαϊτζιτς και Γεωργίου που θα πάνε στην ιδιαίτερη πατρίδα τους με άδεια που τους δόθηκε.

  • Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ δεν ταλαιπωρούν τους τουρίστες αφού τους ανοίγουν διάδρομο για να περάσουν χωρίς προβλήματα..

Στο αεροδρόμιο αυτή την ώρα βρίσκονται τα μέλη της διοίκησης της ομάδας του ΟΦΗ κ.κ Β. Ξημέρης, Χρ. Μιχαλόπουλος, Αντ.Κουτάντος, Λ.Κουγιουμτζής και Γ.Καλουτσάκης.

  • Ο Λευτέρης Κουγιουμτζής δήλωσε:

“O κόσμος φέτος χάρηκε μπάλα. Το ευχαριστήθηκε. Γίνονται ουρές για τα διαρκείας του ΟΦΗ μετά την οριστικοποίηση της ανόδου. Χθες πουλήθηκαν πάνω από 200 εισιτήρια διαρκείας. Μέχρι τις 10 Αυγούστου οι τιμές θα είναι μειωμένες. Καλώ τον κόσμο να συνεχίσει να έρχεται για να πάρει τα εισιτήρια σε χαμηλές τιμές…Η απόφαση της ομάδας είναι να παραμείνει στο “Γεντί Κουλέ” και να μην αλλάξει έδρα”.

  • Γύρω στις 14.30 πρώτος βγήκε ο Λεωνίδας Καμπάνταης, μετά ο Παπουλής και ακολούθησαν οι υπόλοιποι που γνώρισαν πρωτοφανή αποθέωση… Οι παίκτες του ΟΦΗ τα έχασαν με την απίστευτη υποδοχή. Στιγμές λατρείας για τους θριαμβευτές. Οι οπαδοί του ΟΦΗ σήκωσαν στον αέρα τον…Νίκο Αναστόπουλο.
  • Ο Νίκος Αναστόπουλος δήλωσε:

“Ευχαριστώ τον κόσμο. Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι συγκλονιστικός. Φοβερή υποδοχή. Eίμαστε όλοι χαρούμενοι. Αφιερώνω την άνοδο στο Γιάννη Κουράκη που μας συμπαραστάθηκε. Θα είμαστε για την νέα περίοδο”.

  • Ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης είπε:

“Κόντρα σε όλους ανεβήκαμε επάξια. Τα καταφέραμε. Η επιτυχία μας αφιερώνεται στον κόσμο και στις οικογένειές μας”.

  • Οι οπαδοί του ΟΦΗ συνοδεύουν με μηχανοκίνητη πορεία την αποστολή της ομάδας που αναχώρησε από το αεροδρόμιο στις 14.50 με το πούλμαν για να γευματίσει σε κεντρικό σημείο της πόλης, μέσω της εθνικής οδού….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου