Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Προγραμματισμός με στόχο την εξυγίανση της ομάδας


Και επίσημα ξεκινάει ο προγραμματισμός για την Σούπερ Λίγκα μετά την συνεδρίαση του Δ.Σ. όπου στόχος είναι να ξεκινήσει ένα τριετές πλάνο εξυγίανσης του ΟΦΗ.

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ομάδας ξεκίνησε λίγο μετά τις 8.00 το απόγευμα και πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Βασικό αντεικείμενο συζήτησης του διοικητικού συμβουλίου αποτέλεσε ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο όπου μπήκε ο στόχος να εξυγιανθεί η ομάδα με χρονικό ορίζοντα τα επόμενα τρία χρόνια. Άλλωστε, στην συζήτηση που έγινε όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου συμφώνησαν ότι στόχος είναι να κλείσει το άνοιγμα που έχει δημιουργηθεί…

Από τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. εξουσιοδοτήθηκε ο Νίκος Μαχλάς προκειμένου από την Παρασκευή να ξεκινήσει άμεσα τον μεταγραφικό σχεδιασμό για τη νέα σαιζόν. Παράλληλα, μέσα στο Δ.Σ. συζητήθηκε και το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς όπου στόχος είναι να μειωθούν το άνοιγμα των προηγούμενων χρόνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Η διοίκηση ΠΑΕ-ΟΦΗ ξεκίνησε το σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο με δεδομένο ότι θα είναι στην super league . Το παραπάνω αποφάσισαν ομόφωνα τα μέλη του Δ.Σ. στη συνεδρίαση που πραγματοποίησαν σήμερα το βράδυ.

Ο σχεδιασμός της ομάδας μας για τη super league θα γίνει σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου